Freebies

Hallo!

Naast onze bundels willen we ook graag gratis materiaal ter beschikking stellen. Dit zijn dingen die wij zelf hebben gemaakt en geregeld inzetten tijdens onze therapieën.

Hopelijk kunnen jullie hier mee van genieten!

Groetjes, Marie en Alice

Bundel thema Sinterklaas: taal, lezen en schrijven van het derde kleuterklasje tot het derde leerjaar!

Tijdens de therapieën wordt er gebruik gemaakt van enkele hulpschema's. Het is belangrijk dat kinderen een constante hebben bij het gebruik van hun schema's. Deze kunt u hier terugvinden.Het oefenen buiten de therapiesessies is voor OMFT en articulatie erg belangrijk. Daarom hebben wij een oefenkalender ontworpen om het oefenen thuis te stimuleren.

Algemeen bestand tweeklanken:

Per twee op een A4 of overzicht op een A4.

Heb jij soms last van chaos in je hoofd & planning? Wij maakten hiervoor een handige to-doe lijst! 

Er is ruimte voor je to doe's, te onthouden & te koesteren zaken en je plannen buiten de werkuren (want die moeten er ook zijn natuurlijk!).  

Dichter Robert Sabatier, een Franse dichter verzon volgende quote: "Le bégaiement n'est autre que l'amour immodéré de la syllabe.". Deze werd hier omgevormd naar een Nederlands alternatief, gemaakt om op te hangen en in te kaderen!

Algemeen bingo-sjabloon om het thuis oefenen te stimuleren. 
Onze collega Marie gebruikt dit onder andere bij kinderen die voor OMFT of articulatie langskomen en dagelijks thuis moeten oefenen.

Algemeen Schema Spelling: 
- Lange klank op het einde van een woord
- Tweeklanken
- Verlengingsregel
- Ch(t)/ g(t)
- Verenkelen & verdubbelen


Heb jij soms nood aan een overzicht van alle handige informatie omtrent therapieën, mutualiteiten,... . Dan is dit "logoverzicht" misschien wel iets voor jou!

Het PDF-bestand bestaat uit een leeg sjabloon en ingevulde sjablonen per regio's.